Înregistrează gratuit compania ta și descoperă toate avantajele. Testează acum!
Informatii companie
6 SIGMA RISK CONSULTANTS SRL
Tip afacere: Servicii
Tip companie: 
Societate cu Raspundere Limitata (SRL)
Tara inregistrarii companiei: 
Romania
An infiintare: 
2018
Descrierea companiei
Compania ofera servicii de consultanta B2B in domeniul gestionarii riscului de credit comercial, mai precis gestionarea riscului de neincasare a creantelor. Serviciile sunt oferite utilzatorilor pe baza de abonament prin intermediul unei platforme web denumita sugestiv Prometheus.
Limbi vorbite:
Engleza, Franceza, Irlandeza, Romana
Nr. angajati: 
sub 5
Cifra de afaceri: 
sub 100.000 EUR
Descriere produse/servicii
Serviciul de Credit Controlling include 2 compnente de baza: (1) Analiza situatiei economico financiare a companiilor, care are drept finalitate o recomandare de termeni comerciali (limita de credit comercial, perioada limita de creditare, masuri de protectie suplimentara), respectiv (2) Monitorizarea companiilor cu care utilizatorii lucreaza in mod recurent pe baza de credit comercial, care are drept finalitate primirea de alerte atunci cand sunt observate evenimente in bazele de date publice.
Avantajele companiei
Compania utilizeaza in procesul de analiza o aplicatie profesionala de analiza financiara, dezvoltata de unul din partenerii companiei, aplicatie care este in prezent utilizata de multe institutii financiare din lume in activitatea de gestionare a limitelor de credite fata de companii. Totodata, compania integreaza serviciile de analiza de credit cu serviciile de monitorizare a contrapartidelor,